Sertifisering B

Du kan umiddelbart sette i gang med denne 100% nettbaserte Best Value-opplæringen. På kun 2-3 timer vil du lære mer om de viktigste prinsippene som er grunnlaget for Best Value, samt praktisk bruk av denne tilnærmingen. Kurset kan du gjennomføre i eget tempo, når du vil og hvor du vil. Grunnkurset er første steg i introduksjonen av Best Value.

Opplæringen består av ulike temaer beskrevet i 3-4 minutter lange videopresentasjoner. Dette er den eneste B-sertifiseringen i Europa som omfatter både kundens og leverandørens perspektiver.

Sertifisering B+

Denne mesterklassen, gir sertifisering på nivå B+ og fokuserer på filosofien ligger til grunn for Best Value, samt på praktisk benyttelse av Best Value. På 2 dager lærer du på en interaktiv måte om Information Measurement Theory (IMT) og hvordan man arbeider med Best Value-tilnærmingens verktøy og maler.

Hver dag avsluttes med en offisiell Best Value-eksamen for nivå B+. Over 95% av deltakerne klarer denne eksamenen på første forsøk.

Mesterklassen er et naturlig neste steg fra grunnkurset (B) og fører til et internasjonalt anerkjent sertifikat på nivå B+.

Sertifisering A

Kanskje du allerede har oppnådd Best Value-sertifisering på nivå B+ og gjennomført et eller flere Best Value-prosjekter. Da er du klar for neste nivå i Best Value-utdanningen din, nemlig A-sertifikatet. Dette intensivkurset lar deg utvikle deg videre til neste nivå. 

Steg for steg vil du gå gjennom fasene til Best value-prosjektet du jobber med for øyeblikket. Du lærer å ta i bruk Best Value i praksis i prosjektet eller virksomheten din. Du vil også måtte skrive en artikkel om observasjonene og refleksjonene dine og presentere denne artikkelen til Best Value sitt sertifiseringsstyre.

Refleksjon, intervisjon og coaching av instruktører er nøkkelelementer i dette kurset. En vesentlig merverdi i dette kurset er det faktum at du i løpet av opplæringen får muligheten til å profesjonalisere Best Value-prosjektet du holder på med.